Header image  
uw succes en onze innovatie  
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
Diensten

franswessels.com heeft 4 typen diensten;

ICT processen – Implementeren en optimaliseren van processen en een procesorganisatie. Een ITIL (self) assesment tool is door ons ontwikkeld en commercieel beschikbaar. Het kunnen borgen van deze processen door brede en diepgaande kennis van ICT beheer is de toegevoegde waarde. Pragmatisme is daarbij een sleutelwoord.


Certificering – Ondersteunen van ICT certificerings trajecten (ISO27000, BS25999, NEN7510, etc.) en het opstellen en uitvoeren van verbeterplannen. Daarbij passen we een model toe wat in de afgelopen jaren is ontwikkeld. Dit model realiseert een borging in maatregelen op basis van normen en wetten geldig voor het marktsegment waar het te certificeren bedrijf zich in bevindt. Vanaf risico analyse tot operationele invulling garanderen we een werkbare en succesvolle implementatie. Het kunnen vertalen van een wet of norm naar maatregel en techniek is de toegevoegde waarde.


Project Management – Project Management van ICT projecten. PMM of Prince 2 worden als methodiek ingezet. Alle deliverables gegarandeerd binnen de planning en binnen budget opleveren is de toegevoegde waarde.


Ad Interim – Part-time management als Information Security Officer, ICT manager of Process Manager. Deze functie kan gecombineerd worden met bovenstaande activiteiten. Jaren van praktijk ervaring is de toegevoegde waarde.